Mijn boeken!

Mijn mooiste kerst ooit

Via een magische steen reizen Emma, Twanneke en Jowie samen naar de Noordpool om daar het kerstdorp te bezoeken en om natuurlijk een glimp op te vangen van de betoverde wereld die normaal gesproken verborgen blijft.

 

Alle drie om hun eigen redenen bezoeken ze de kerstman. Jowie omdat hij de magische steen wil terugbrengen, Twanneke omdat hij net als elk jongetje van acht graag op avontuur gaat en Emma omdat ze de kans krijgt haar beperking weg te wensen.

 

Want alles is mogelijk op kerstavond. Of toch niet?

 


Tussen 3 werelden

Lizzy in de dierentuin

De hoofdpersoon in dit boek is Emma en zij heeft een LVB. Het boek beschrijft het leven van Emma met al haar ups en downs en geeft een mooie inkijk in haar wereld. 

 

'Mensen zijn zoveel meer dan hun beperking en met een beetje wederzijds begrip is er plaats voor iedereen', zegt Lauri. Geldt dat niet voor ons allemaal?

 

'Tussen 3 werelden' (met een mooie harde cover!) kan worden besteld voor de prijs van 15,95 euro (exclusief verzendkosten). 

 

'Tussen 3 werelden' wordt uitgegeven door Uitgeverij Marcel Vaandrager

 

 

Lizzy gaat voor de allereerste keer naar de dierentuin. Er is veel te zien in de dierentuin: leeuwen, apen en zelfs wolven. Dan komt Lizzy een wel heel bijzondere zeemeermin tegen! Zij neemt Lizzy mee op avontuur naar een speciale plek..

 

Lizzy in de dierentuin wordt uitgegeven door boek.scout.

Interview over mijn boek

Hier kun je een interview lezen met mij dat op 6 november 2020 geplaatst is op de Facebook groep 'Een boek schrijven' van Eveline Karman.